ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

Η TECHNOCHROM S.A., προκειμένου να διαθέτει μια όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος και Διανομέας για την Ελλάδα κορυφαίων παγκοσμίως κατασκευαστών προϊόντων βαφής και φινιρίσματος για σκάφη, χρωμάτων πυροπροστασίας καθώς και πιστολιών βαφής.

Η International είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη προμηθευτής λύσεων συντήρησης βαφών για σκάφη που βοηθούν στην προστασία και τον καλλωπισμό του σκάφους σας και στη βελτίωση της απόδοσής του. Όταν χρησιμοποιείτε τις λύσεις μας βαφών για σκάφη, όπως αντιαποθετικά, αστάρια για σκάφη, βερνίκια για γιοτ και πολλά άλλα προϊόντα, δεν προστατεύετε καλύτερα μόνο το σκάφος σας, αλλά και το περιβάλλον. Αν βάφετε ένα σκάφος και χρειάζεστε βοήθεια και συμβουλές, ρωτήστε τους ειδικούς μας που γνωρίζουν καλά όλες τις πτυχές της βαφής σκαφών, για να είστε ξένοιαστοι ότι θα προστατέψετε το σκάφος σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Η Awlgrip είναι ένας παγκόσμιος κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων φινιρίσματοςγια να ομορφύνει αλλά και να προστατεύσει το σκάφος σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό. Από το Dinghy έως το Megayacht και όλα τα ενδιάμεσα, τα τελικά συστήματα φινιρίσματος, όπως τα τελικά χρώματα, τα υποστρώματα, τα αστάρια και τα πληρωτικά, όχι μόνο βοηθούν στην ομορφιά του σκαφών σας, αλλά και σας δίνουν τη μοναδική και ξεκάθαρη εμφάνιση του Awlgrip.

Η ALEXSEAL® Yacht Coatings προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων υψηλής ποιότητας που αποτελείται συστατικά υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία των πιο προηγμένων θαλάσσιων επικαλύψεων. Ένα σκάφος  ALEXSEAL® αντιπροσωπεύει τον καλύτερο συνδυασμό εμφάνισης, αντοχής και ικανότητας επισκευής.

Η Nullifire είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής διογκούμενων επιστρώσεων πυροπροστασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη και έχει πρωτοπορήσει στη χρήση αυτής της τεχνολογίας εδώ και 30 χρόνια για να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για την προστασία των χαλύβδινων κατασκευών,  ξύλινων επιφανειών ξυλείας, και συνδέσμων κίνησης κατασκευών.

H DeVilbiss κατασκευάζει χειροκίνητα και αυτόματα πιστόλια χαμηλής πίεσης και συναφή εξαρτήματα ψεκασμού, όπως βαλβίδες και ρυθμιστές φίλτρων αέρα, συστήματα αναπνοής χειριστή, κύπελλα και σωλήνες ψεκασμού. Η DeVilbiss αναγνωρίζεται ευρέως για την ανάπτυξη και την εισαγωγή των πρώτων πιστολιών βαφής, τα οποία μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση χρώματος και της απελευθέρωση Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (VOC) στο περιβάλλον.

Αγοράστε Online

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Καλέστε μας στο 22950 22487-8 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας