Αστάρια

ZINK ETHYL SILICATE

Εποξειδικό αστάρι με μεταλλικό ψευδάργυρο για εφαρμογή μετά από αμμοβολή

Το ZINC ETHYL SILICATE είναι αστάρι δύο συστατικών, με μεγάλη περιεκτικότητα σε μεταλλικό ψευδάργυρο. Εφαρμόζεται σε μεταλλικές επιφάνειες κατόπιν αμμοβολής SA 2 ½-SA 3 κατά τις Σουηδικές προδιαγραφές. Προσφέρει καθοδική προστασία καθώς και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Είναι πολύ ανθεκτικό σε πίεση και θλίψη

Read more

EPOXY SHOP PRIMER

Εποξειδικό αστάρι για εφαρμογή μετά από αμμοβολή

Το EPOXY SHOP PRIMER είναι αστάρι εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, κατάλληλο για αυτόματη εφαρμογή μετά από αμμοβολή κατά την προκατασκευή μεταλλικών κομματιών καθώς και για προστασία κατά την αποθήκευση, μεταποίηση και συναρμολόγηση σε μεταλλικές κατασκευές. Κατά τις συγκολλήσεις έχει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν επηρεάζει την ποιότητα της κόλλησης. Είναι συμβατό με επανοχρώματα που θα χρησιμοποιηθούν μετέπειτα.

Read more

TECHNOMASTIC

Εποξειδικό αστάρι δυο συστατικών με υψηλά στερεά

To TECHNOMASTIC είναι εποξειδικό αστάρι δυο συστατικών με υψηλά στερεά. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε μαύρη λαμαρίνα, καθώς επίσης σε φρεσκο-γαλβανισμένες επιφάνειες και αλουμίνιο. Εφαρμόζεται πάνω σε οξειδωμένες και απολιπασμένες επιφάνειες χωρίς να απαιτείται προηγουμένως αμμοβολή και χρήση υποστρώματος. Έχει άριστες αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σε βιομηχανικούς χώρους με χημικά βεβαρημένη ατμόσφαιρα (Διυλιστήρια, χημικές βιομηχανίες, ναυτιλία) όπου η χρήση αμμοβολής είναι πρακτικά αδύνατη.

Read more

EPOCYD 181

Αστάρι εποξειδικής βάσης πλούσιο σε μεταλλικό ψευδάργυρο

Το EPOCYD 181 είναι αστάρι εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, πλούσιο σε μεταλλικό ψευδάργυρο. Όταν εφαρμοσθεί και σκληρυνθεί περιέχει πάνω από 85% μεταλλικό ψευδάργυρο. Τα πλεονεκτήματα του EPOCYD 181 είναι η ελαστικότητά του πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες, η αντοχή του στη φθορά και η καθοδική προστασία που προσφέρει.

Read more

EPOCYD 111

Βερνίκι δύο συστατικών εποξειδικής βάσης

Το EPOCYD 111 είναι βερνίκι, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών και χρησιμοποιείται σαν αστάρι για άλλα εποξειδικά υλικά σε τσιμέντο.

Read more

EPOCYD 101

Αστάρι δύο συστατικών εποξειδικής βάσης

Το EPOCYD 101 είναι αστάρι εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, που περιέχει ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Χρησιμοποιείται για αστάρωμα τελείως καθαρών επιφανειών, οι οποίες πρόκειται να βαφούν με εποξειδικά ή άλλα χρώματα.

Read more