Προϊόντα

PRIMER ACRYLCO

Έτοιμο προς χρήση υδατοδιαλυτό υπόστρωμα

Το PRIMER ACRYLCO είναι έτοιμο προς χρήση υδατοδιαλυτό υπόστρωμα, βασισμένο σε ακρυλική διασπορά, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Μειώνει αποτελεσματικά την απορροφητικότητα της προς βαφή επιφάνειας (μπετόν ή σοβάς) και την καθιστά έτοιμη για επαναβαφή με ακρυλικά χρώματα και μονωτικά υλικά. Είναι ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Παραμένει ελαστικό στον παγετό και στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ η εφαρμογή του είναι γρήγορη και απλή.

Read more

ACRYLCO ECO

100% ακρυλικό οικολογικό χρώμα για κάθε πορώδη επιφάνεια

Το ACRYLCO ECO είναι 100% ακρυλικό οικολογικό χρώμα κατάλληλο για εξωτερική κυρίως χρήση. Εφαρμόζεται σε κάθε πορώδη επιφάνεια ( μπετόν,σοβά, γυψοσανίδες, ταπετσαρίες παλιά χρώματα κ.α.) και διακρίνεται για την καλυπτικότητά του. Δουλεύεται εύκολα και έχει γρήγορο στέγνωμα. Είναι χαμηλής οσμής και δεν περιέχει αμμωνία, αρωματικούς υδρογονάνθρακες, ελεύθερη φορμαλδεϋδη και βαρέα μέταλλα. Είναι πιστοποιημένο, σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ε.Ε.

Read more

PRIMER TECHNORIPOL

Βελατούρα νερού κατάλληλη για εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες

Το PRIMER TECHNORIPOL είναι βελατούρα νερού κατάλληλη για εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Δουλεύεται και τρίβεται πολύ εύκολα και εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση για το τελικό χρώμα (TECHNORIPOL).

Read more

FIX STABIL

Υπόστρωμα διαλύτου έτοιμο προς χρήση

Το FIXSTABIL είναι έτοιμο προς χρήση υπόστρωμα διαλύτου, βάσεως ακρυλικών ρητινών, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση με σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της προς βαφή επιφάνειας και τη στερέωση παλαιών χρωμάτων που έχουν υποστεί κιμωλίαση ή έχουν περαστεί με ασβέστη κ.τ.λ. Προσφέρει έτοιμη επιφάνεια για την επαναβαφή με πλαστικά, ακρυλικά χρώματα και μονωτικά υλικά.

Read more

ACRYLCO

Υδατοδιαλυτό χρώμα με υψηλές αντοχές στις καιρικές συνθήκες

Το ACRYLCO είναι υδατοδιαλυτό χρώμα ακρυλικής βάσης με υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών και την κιμωλίαση. Προτείνεται για χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες κάθε είδους (εμφανές μπετό, σοβάς, γύψος, ταπετσαρίες, παλαιά χρώματα κ.τ.λ.) και προσφέρει μεγάλη πρακτική καλυπτική ικανότητα. Είναι πολύ ανθεκτικό κατά την έκθεσή του στο περιβάλλον.

Read more

SILICON ACRYLCO

Χρώμα ακρυλικής βάσης σε συνδυασμό με σιλικόνη

Το SILICON ACRYLCO είναι χρώμα ακρυλικής βάσης σε συνδυασμό με σιλικόνη με την ιδιότητα να απωθεί το νερό (οι σταγόνες του νερού είναι 10000 φορές μεγαλύτερες από τους πόρους που σχηματίζει το χρώμα και έτσι δε μπορούν να το διαπεράσουν) αφήνοντας την πρόσοψη μέχρι όλο το βάθος του σοβά στεγνή. Το χρώμα προσφέρει πλήρη αδιαβροχοποίηση του τοίχου καθώς δεν προσβάλλεται από μύκητες και βακτηρίδια ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τον αερισμό του, αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία υγρασίας. Απωθεί άκρως αποτελεσματικά τη σκόνη και τη βρωμιά αφού η επιφάνειά του ξεπλένεται με το βρόχινο νερό. Παρουσιάζει άριστες αντοχές στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία και προσφέρει μεγάλη πρακτική καλυπτική ικανότητα. Είναι αντιρρυπαντικό και αυτοκαθαριζόμενο.

Read more

TECHNOSTOP

Στεγανοποιητικό εξωτερικών επιφανειών

Το TECHNOSTOP είναι άριστης ποιότητας στεγανοποιητικό εξωτερικών επιφανειών με υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών. Μπορεί και διατηρεί την ελαστικότητά του σε χαμηλές θερμοκρασίες (μέχρι και -15 ºC). Αυτή η ιδιότητά του το κάνει κατάλληλο για την κάλυψη ρηγμάτων σε σοβάδες και την προστασία τους από τον παγετό

Read more

ΑΣΤΑΡΙ ΤΑΧΥΣΤΕΓΝΩΤΟ

Αστάρι ενός συστατικούι για αντιδιαβρωτική προστασία

Το ΑΣΤΑΡΙ ΤΑΧΥΣΤΕΓΝΩΤΟ είναι ένα αστάρι ενός συστατικού, γενικής χρήσεως, με βάση αλκυδικές ρητίνες μικρού μήκους λαδιού. Είναι κατάλληλο για την αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών επιφανειών.

Read more

ANTICORROSIVE

Αστάρι βάσεως αλκυδικών ρητινών για μεταλλικές επιφάνειες.

Το ANTICORROSIVE είναι ένα αστάρι βάσεως αλκυδικών ρητινών, γενικής χρήσεως, κατάλληλο για μεταλλικές επιφάνειες. Παρέχει ικανοποιητική αντιδιαβρωτική προστασία.

Read more

WOOD PRIMER

Αστάρι κατάλληλο για ξύλινες επιφάνειες

Το WOOD PRIMER είναι αστάρι κατάλληλο για ξύλινες επιφάνειες. Δουλεύεται και τρίβεται πολύ εύκολα και εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση για το τελικό χρώμα (TECHNORIPOL).

Read more

ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ

Υψηλής ποιότητας υπόστρωμα για όλες τις επιφάνειες

Η ΒEΛΑΤΟΥΡΑ είναι υψηλής ποιότητας υπόστρωμα για όλων των ειδών τις επιφάνειες και ειδικά για ξύλινες εξαιτίας της μεγάλης πρόσφυσης που έχει στο ξύλο. Τρίβεται εύκολα με γυαλόχαρτο ώστε να δεχθεί την τελική γυαλιστερή, σατινέ ή ματ ριπολίνη. Έχει μεγάλη καλυπτική ικανότητα, στεγνώνει γρήγορα και δίνει μία συνεχή ημίστιλπνη επιφάνεια.

Read more

TECHNOLUX

Χρώμα με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Το TECHNOLUX είναι χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών, με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Συνιστάται ως τελικό χρώμα για μεταλλικές και άλλες επιφάνειες οι οποίες έχουν ασταρωθεί με ANTICORROSIVE ή άλλα αστάρια αλκυδικής βάσης.

Read more

TECHNODUR VARNISH

Βερνίκι δύο συστατικών πολυουρεθανικής βάσης

Το TECHNODUR VARNISH είναι βερνίκι, δύο συστατικών, πολυουρεθανικής βάσης, υψηλής στιλπνότητας και αντοχής στο χρόνο. Διακρίνεται για την εξαιρετικά υψηλή αντοχή του σε θαλάσσιο περιβάλλον, νερό, κρούσεις και τριβές.

Read more

ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΑΣ

Βερνίκι διαλύτου έτοιμο προς χρήση

Το ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΑΣ είναι έτοιμο προς χρήση βερνίκι διαλύτου, βάσεως ακρυλικών ρητινών, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Έχει σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της προς βαφή επιφάνειας. Λόγω της αυξημένης απορροφητικότητας δεν αφήνει φιλμ ενώ παρουσιάζει αυξημένη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία, στο νερό και στις μηχανικές καταπονήσεις. Είναι κατάλληλο για την επάλειψη πλακών (π.χ. πέτρες Καρύστου) και εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα.

Read more

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΤΡΑΣ

Υδατοαπωθητικό υλικό εμποτισμού διαλύτου

Το ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΤΡΑΣ είναι έτοιμο προς χρήση υδατοαπωθητικό υλικό εμποτισμού διαλύτου, βασισμένο σε μίγμα σιλανίων. Είναι κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση, με σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της επιφάνειας που θα εφαρμοστεί. Το αδιαβροχοποιητικό πέτρας είναι κατάλληλο για την επάλειψη πλακών (π.χ πέτρες Καρύστου) με μεγάλη απορροφητικότητα. Τα ενεργά
συστατικά του μειώνουν την υδατο-απορροφητικότητα της επιφάνειας, με αποτέλεσμα να παραμένει καθαρή η επιφάνεια από στάμπες, λεκέδες κτλ.

Read more

EPOCYD 121

Τελικό χρώμα κατάλληλο για πόσιμο νερό, τρόφιμα, πετρελαιοειδή και καύσιμα

Το EPOCYD 121 είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Προτείνεται για την προστασία εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών και είναι πολύ ανθεκτικό στην έκθεση σε χημικά και στις καιρικές συνθήκες.
Επίσης είναι κατάλληλο για πόσιμο νερό, τρόφιμα, πετρελαιοειδή και καύσιμα αεροπλάνων.

Read more

EPOCYD 141

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης δύο συστατικών

Το EPOCYD 141 είναι τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης δύο συστατικών.
Προτείνεται για την προστασία εσωτερικών επιφανειών.

Read more

EPOCYD 151 F

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης κατάλληλο για χώρους αποθήκευσης τροφίμων

Το EPOCYD 151 F είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην φθορά στο χρόνο και τις μηχανικές καταπονήσεις. Είναι κατάλληλο για χώρους αποθήκευσης στερεών τροφίμων.

Read more

EPOXY PHENOLIC

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης με μεγάλη αντοχή σε χημικά

To EPOXY PHENOLIC είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, αποτελούμενο από εποξειδική φαινολική ρητίνη ως βάση και πολυαμίνη ως σκληρυντή. Σχηματίζει ένα σκληρό στρώμα μεγάλης αντοχής σε φθορά και μηχανική καταπόνηση, θαλασσινό νερό, καύσιμα, λιπαντικά και γενικά έχει μεγάλη αντοχή σε χημικά.

Read more

EPOXY VINYL

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης με βινυλικό συμπολυμερές

Το EPOXY VINYL είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, αποτελούμενο από ένα εποξειδικό πολυαμίδιο τροποποιημένο με βινυλικό συμπολυμερές για βελτίωση της αντοχής του στις καιρικές συνθήκες, ταχύτερο στέγνωμα, μεγαλύτερη ελαστικότητα και καλύτερη δυνατότητα επικάλυψης με άλλο χρώμα σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο απλό εποξειδικό χρώμα

Read more

TECHNODUR

Πολυουρεθανικό χρώμα, δύο συστατικών, πολυεστερικής βάσης

Το TECHNODUR είναι τελικό πολυουρεθανικό χρώμα, δύο συστατικών, πολυεστερικής βάσης με αλειφατικό σκληρυντή, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Διακρίνεται για την εξαιρετικά υψηλή αντοχή του σε θαλάσσιο περιβάλλον, νερό, κρούσεις, τριβές και στην ηλιακή ακτινοβολία.

Read more

POOL PRIMER 111

Αστάρι εποξειδικής βάσης δύο συστατικών

Το POOL PRIMER 111 είναι αστάρι εποξειδικής βάσης δύο συστατικών. Χρησιμοποιείται για το αστάρωμα τσιμεντοκονίας σε πισίνες.

Read more

POOL PAINT 131

Ειδικό τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης δύο συστατικών

Το POOL PAINT 131 είναι ειδικό, τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Όταν σκληρυνθεί δημιουργεί ένα ανθεκτικό στρώμα σε μηχανικές φθορές, καταπονήσεις, αντοχή στο θαλασσινό νερό και σε πολλά χημικά. Το χρώμα αυτό ενδείκνυται για τη βαφή κολυμβητικών δεξαμενών.

Read more

EPOCYD 111

Βερνίκι εποξειδικής βάσης δύο συστατικών

Το EPOCYD 111 είναι βερνίκι, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών και χρησιμοποιείται σαν αστάρι για άλλα εποξειδικά υλικά σε τσιμέντο.

Read more

EPOXY FLOOR PAINT 141

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης με εξαιρετική αντοχή

Το EPOXY FLOOR PAINT 141 είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Μετά την εφαρμογή του προσφέρει ένα σκληρό και ανθεκτικό υμένα με εξαιρετική αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις και φθορά στο χρόνο.

Read more

TECHNOLEVEL 935

Αυτοεπιπεδούμενο, εποξειδικό χρώμα δαπέδου

Το TECHNOLEVEL είναι έγχρωμο, αυτοεπιπεδούμενο, εποξειδικό χρώμα δαπέδου δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες, πολύ πιο ανθεκτικό από το μπετόν. Έχει μεγάλη ευκαμψία και σκληρότητα καθώς και αντοχή σε τριβές, καιρικές συνθήκες, νερό (γλυκό, θαλασσινό αλλά και αποβλήτων) και σε χημικές επιδράσεις (αλκάλια, αραιώσεις οξέων, πετρελαιοειδή κτλ.). Είναι κατάλληλο για χώρους παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικών προϊόντων, χημικών, γκαράζ κ.λ.π. Δίνοντας τη δυνατότητα να επιλυθούν ριζικά τα προβλήματα αντοχής του μπετόν, ενώ ταυτόχρονα δίνει άλλη εμφάνιση στο χώρο

Read more

WOOD PUTTY

Στόκος κυρίως για ξύλινες επιφάνειες

Το WOOD PUTTY είναι αλκυδικό πληρωτικό υλικό (στόκος) κατάλληλο κυρίως για ξύλινες επιφάνειες. Είναι ανθεκτικό σε θαλάσσιο περιβάλλον και συνίσταται για χρήση σε ξύλινα σκάφη.

Read more

DECKFILLER 99

Εποξειδικός στόκος για καταστρώματα

Το DECKFILLER 99 είναι εποξειδικός στόκος δύο συστατικών χωρίς διαλυτικό. Όταν στεγνώσει πλήρως δημιουργεί ένα σκληρό, αδιαπέραστο υμένα υψηλής ικανότητας πρόσφυσης, ανθεκτικό στο νερό, τη βενζίνη, το πετρέλαιο και σε διαλύτες και διαλύματα χημικών. Eίναι εξαιρετικά κατάλληλο για ναυτιλιακή χρήση και ιδιαίτερα για πλήρωση και εξομάλυνση των ατελειών των καταστρωματών πριν την βαφή.

Read more

TECHNOPRIMOCON

Αστάρι βάσεως βινυλικών ρητινών

Το TECHNOPRIMOCON είναι αστάρι βάσεως βινυλικών ρητινών διαλύτου και χρησιμοποιείται ως σφραγιστικό (tie coat) για υφαλοχρώματα.

Read more

RUST STABIL

Υγρό καθαρισμού μεταλλικών επιφανειών

Το RUST STABIL είναι υγρό καθαρισμού μεταλλικών επιφανειών βάσεως ταννικού οξέος και ακρυλικής συμπολυμερούς διασποράς. Χρησιμοποιείται πάνω σε οξειδωμένες μεταλλικές επιφάνειες για τη μετατροπή και τον καθαρισμό της σκουριάς καθώς και πάνω σε επιφάνεια καθαρού μέταλλου (παρεμπόδιση της οξειδοαναγωγής).

Read more

PAINT STRIPPER

Διαβρωτικό, αφαιρετικό χρωμάτων

Tο PAINT STRIPPER είναι ένα ισχυρό διαβρωτικό, αφαιρετικό χρωμάτων ενός συστατικού. Σε ξύλο και μέταλλο μπορεί να αφαιρέσει και χρώματα 2 συστατικών.

Read more

TRAFFIC PAINT

Χρώμα διαγραμμίσεως υψηλής λευκότητας

Το TRAFFIC PAINT είναι χρώμα διαγραμμίσεως υψηλής λευκότητας, βάσεως αλκυδικών ρητινών, κατάλληλο για συνδετικό υλικό των γυάλινων σφαιριδίων. Παρέχει άριστη πρόσφυση, διάθλαση και αντανάκλαση. Είναι κατάλληλο για βαφή οδοστρωμάτων, τόσο ασφαλτικών όσο και σκυροδέματος

Read more

TECHNOTEX

Χρώμα βάσεως τροποποιημένων αλκυδικών ρητινών

Το TECHNOTEX είναι χρώμα βάσεως τροποποιημένων αλκυδικών ρητινών. Έχει μεγάλη στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Συνιστάται ως τελικό χρώμα για μεταλλικές και άλλες επιφάνειες οι οποίες έχουν ασταρωθεί με RED LEAD PRIMER, ANTICORROSIVE ή άλλα αστάρια δύο συστατικών. Είναι ιδανικό για ναυτιλιακή χρήση.

Read more

TECHNOLAC ENAMEL

Χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών

Το TECHNOLAC ENAMEL είναι χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών, με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Συνιστάται ως τελικό χρώμα για μεταλλικές και άλλες επιφάνειες οι οποίες έχουν ασταρωθεί με RED LEAD PRIMER, ANTICORROSIVE ή άλλα αστάρια αλκυδικής βάσης. Είναι πολύ ανθεκτικό σε θαλάσσιο περιβάλλον κάτι που το κάνει κατάλληλο για ναυτιλιακή χρήση. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τελικό χρώμα σε ξύλινες επιφάνειες ασταρωμένες με βελατούρα ή λευκό αστάρι.

Read more

EPOCYD 978

Εποξειδικός στόκος για την επισκευή διαρροών και ρωγμών

Το EPOCYD 978 είναι εποξειδικός στόκος δύο συστατικών χωρίς διαλυτικό. Όταν στεγνώσει πλήρως δημιουργεί ένα σκληρό, αδιαπέραστο υμένα υψηλής ικανότητας πρόσφυσης, ανθεκτικό σε νερό, βενζίνη, πετρέλαιο, διαλύτες και διαλύματα χημικών. Το EPOCYD 978 είναι φτιαγμένο ειδικά για την επισκευή και τη σφράγιση διαρροών σε δεξαμενές και ρωγμών σε τσιμεντένιες επιφάνειες. Συνιστάται επίσης για την συγκόλληση διαφορετικών υλικών, όπως τσιμέντο-σίδερο, τσιμέντο-αλουμίνιο.

Read more

PU FLOOR PAINT

Αυτοεπιπεδούμενο πολυουρεθανικό δάπεδο

Το PU FLOOR PAINT είναι ένα αυτοεπιπεδούμενο πολυουρεθανικό δάπεδο δύο συστατικών. Μετά την εφαρμογή του σχηματίζει έναν ελαστικό υμένα ανθεκτικό σε καθαριστικά και ήπια χημικά. Για χρήση σε εξωτερικούς χώρους πρέπει να περαστεί με επανόχρωμα για την αποφυγή κιτρινίσματος του δαπέδου.

Read more

TECHNOVINYL

Τελικό χρώμα βάσεως πολυβινυλοχλωρίδιου

Το TECHNOVINYL είναι τελικό χρώμα βάσεως πολυβινυλοχλωρίδιου και τροποποιημένης ακρυλικής ρητίνης. Έχει άριστη πρόσφυση και μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία, σε βιομηχανικό και θαλάσσιο περιβάλλον. Είναι κατάλληλο για βαφή κολυμβητικών δεξαμενών.

Read more

POOL PAINT 115

Χρώμα εποξειδικής βάσης, τριών συστατικών

To POOL PAINT 115 είναι χρώμα εποξειδικής βάσης, τριών συστατικών, κατάλληλο για την εσωτερική βαφή κολυμβητικών δεξαμενών λόγω της εξαιρετικής αντοχής του στο νερό, σε χημικά και στην ηλιακή ακτινοβολία.

Read more

SILICON ACRYLIC

Χρώμα με αντοχή σε θερμοκρασία έως και 200 °C

Το SILICON ACRYLIC είναι τελικό χρώμα με αντοχή σε θερμοκρασία έως και 200 °C και ανθεκτικό στις καιρικές επιδράσεις. Eίναι κατάλληλο για βαφή επιφανειών ασταρωμένων με χρώματα ανόργανου ψευδάργυρου.

Read more

TECHNODUR ACRYLIC HD

Πολυουρεθανικό χρώμα, δύο συστατικών, ακρυλικής βάσης

Το TECHNODUR ACRYLIC είναι τελικό πολυουρεθανικό χρώμα, δύο συστατικών, ακρυλικής βάσης με αλειφατικό σκληρυντή. Διακρίνεται για την αντοχή του σε τριβές, κρούσεις και στις καιρικές συνθήκες.

Read more

EPOCYD 141 HIGH BUILD

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης με εξαιρετική αντοχή

Το EPOCYD 141 HIGH BUILD είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Προσφέρει ένα σκληρό ανθεκτικό υμένα με εξαιρετική αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις και φθορά στο χρόνο.

Read more

EPOCYD 131

Τελικό χρώμα με αντοχή σε θαλασσινό νερό και πετρελαιοειδή

Το EPOCYD 131 είναι τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Όταν σκληρυνθεί δημιουργεί ένα ανθεκτικό στρώμα με μεγάλη αντοχή σε μηχανικές φθορές, καταπονήσεις, αντοχή στο θαλασσινό νερό, καύσιμα αεροπλάνων, DIESEL και στα πετρελαιοειδή. Είναι πολύ ανθεκτικό σε χημικά και οργανικούς διαλύτες.

Read more

QUICK DRYING PAINT

Χρώμα το οποίο στεγνώνει εντός 5-10 λεπτών

Το QUICK DRYING PAINT είναι χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών, με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις, το οποίο στεγνώνει εντός 5-10 λεπτών. Χρησιμοποιείται για τη βαφή μεταλλικών αντικειμένων (π.χ. για φιάλες υγραερίου) διά εμβαπτίσεως ή διά ψεκασμού με αυτόματες μηχανές βαφής.

Read more

ZINK ETHYL SILICATE

Εποξειδικό αστάρι με μεταλλικό ψευδάργυρο για εφαρμογή μετά από αμμοβολή

Το ZINC ETHYL SILICATE είναι αστάρι δύο συστατικών, με μεγάλη περιεκτικότητα σε μεταλλικό ψευδάργυρο. Εφαρμόζεται σε μεταλλικές επιφάνειες κατόπιν αμμοβολής SA 2 ½-SA 3 κατά τις Σουηδικές προδιαγραφές. Προσφέρει καθοδική προστασία καθώς και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Είναι πολύ ανθεκτικό σε πίεση και θλίψη

Read more

EPOXY SHOP PRIMER

Εποξειδικό αστάρι για εφαρμογή μετά από αμμοβολή

Το EPOXY SHOP PRIMER είναι αστάρι εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, κατάλληλο για αυτόματη εφαρμογή μετά από αμμοβολή κατά την προκατασκευή μεταλλικών κομματιών καθώς και για προστασία κατά την αποθήκευση, μεταποίηση και συναρμολόγηση σε μεταλλικές κατασκευές. Κατά τις συγκολλήσεις έχει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν επηρεάζει την ποιότητα της κόλλησης. Είναι συμβατό με επανοχρώματα που θα χρησιμοποιηθούν μετέπειτα.

Read more

TECHNOMASTIC

Εποξειδικό αστάρι δυο συστατικών με υψηλά στερεά

To TECHNOMASTIC είναι εποξειδικό αστάρι δυο συστατικών με υψηλά στερεά. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε μαύρη λαμαρίνα, καθώς επίσης σε φρεσκο-γαλβανισμένες επιφάνειες και αλουμίνιο. Εφαρμόζεται πάνω σε οξειδωμένες και απολιπασμένες επιφάνειες χωρίς να απαιτείται προηγουμένως αμμοβολή και χρήση υποστρώματος. Έχει άριστες αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σε βιομηχανικούς χώρους με χημικά βεβαρημένη ατμόσφαιρα (Διυλιστήρια, χημικές βιομηχανίες, ναυτιλία) όπου η χρήση αμμοβολής είναι πρακτικά αδύνατη.

Read more

EPOCYD 181

Αστάρι εποξειδικής βάσης πλούσιο σε μεταλλικό ψευδάργυρο

Το EPOCYD 181 είναι αστάρι εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, πλούσιο σε μεταλλικό ψευδάργυρο. Όταν εφαρμοσθεί και σκληρυνθεί περιέχει πάνω από 85% μεταλλικό ψευδάργυρο. Τα πλεονεκτήματα του EPOCYD 181 είναι η ελαστικότητά του πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες, η αντοχή του στη φθορά και η καθοδική προστασία που προσφέρει.

Read more

EPOCYD 111

Βερνίκι δύο συστατικών εποξειδικής βάσης

Το EPOCYD 111 είναι βερνίκι, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών και χρησιμοποιείται σαν αστάρι για άλλα εποξειδικά υλικά σε τσιμέντο.

Read more

EPOCYD 101

Αστάρι δύο συστατικών εποξειδικής βάσης

Το EPOCYD 101 είναι αστάρι εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, που περιέχει ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Χρησιμοποιείται για αστάρωμα τελείως καθαρών επιφανειών, οι οποίες πρόκειται να βαφούν με εποξειδικά ή άλλα χρώματα.

Read more

TECHNORIPOL

Υδατοδιαλυτό χρώμα ακρυλικής βάσης

Το TECHNORIPOL είναι υδατοδιαλυτό χρώμα, ακρυλικής βάσης, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες με χρήση κατάλληλου ασταριού. Εξαιτίας της συνθεσής του δεν κιτρινίζει.

Read more

TECHNOLAC

Χρώμα με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Το TECHNOLAC είναι χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών, με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Συνιστάται ως τελικό χρώμα για μεταλλικές και άλλες επιφάνειες οι οποίες έχουν ασταρωθεί με RED LEAD PRIMER, ANTICORROSIVE ή άλλα αστάρια αλκυδικής βάσης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τελικό χρώμα σε ξύλινες επιφάνειες ασταρωμένες με βελατούρα ή λευκό αστάρι.

Read more

VINYLCO ECO

Πλαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα φιλικό στο περιβάλλον

Το VINYLCO ECO είναι πλαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα με βάση το P.V.A.-VEOVA, φιλικό στον χρήστη και στο περιβάλλον. Προτείνεται τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Έχει υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών και την κιμωλίαση, μεγάλη καλυπτική ικανότητα και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε επιφάνεια

Read more

VINYLCO SUPER OPAL

Πλαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα με βάση το P.V.A.-VEOVA

Το VINYLCO SUPER OPAL είναι πλαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα με βάση το P.V.A.-VEOVA. Προτείνεται τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Έχει υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών και την κιμωλίαση, μεγάλη καλυπτική ικανότητα και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε επιφάνεια.
Τέσσερεις εβδομάδες μετά την εφαρμογή του είναι δυνατόν να πλυθεί με σαπούνι χωρίς κανένα κίνδυνο.

Read more

PRIMER VINYLCO

Υδατοδιαλυτό υπόστρωμα έτοιμο προς χρήση

Το VINYLCO PRIMER είναι έτοιμο προς χρήση υδατοδιαλυτό υπόστρωμα, βασισμένο σε καθαρή βυνιλική διασπορά. Είναι κατάλληλο για εσωτερική χρήση και έχει σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της επιφάνειας που θα εφαρμοστεί. Το αστάρι προσφέρει έτοιμη επιφάνεια για βαφή με βινυλικά χρώματα. Εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα.

Read more

TECHNODACH

Ελαστομερές μονωτικό υψηλής ποιότητας

Το TECHNODACH είναι έτοιμο προς χρήση, υψηλής ποιότητας ελαστομερές μονωτικό, κατάλληλο για ταράτσες, σοβάδες, αρμούς κ.τ.λ. Παρουσιάζει αυξημένη αντοχή στις μεταβολές των καιρικών συνθηκών, προσδίδει εξαιρετική υγρομόνωση στις ταράτσες και είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να επιτρέπει τη βάδηση.

Read more

RELIEF

Ανάγλυφο επίχρισμα υψηλής ποιότητας

Το RELIEF είναι υψηλής ποιότητας ανάγλυφο επίχρισμα που εφαρμόζεται κυρίως σε εξωτερικές επιφάνειες με σκοπό τη στεγανοποίηση τους. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών.

Read more