Βιομηχανικά Δάπεδα

EPOCYD 111

Βερνίκι εποξειδικής βάσης δύο συστατικών

Το EPOCYD 111 είναι βερνίκι, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών και χρησιμοποιείται σαν αστάρι για άλλα εποξειδικά υλικά σε τσιμέντο.

Read more

EPOXY FLOOR PAINT 141

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης με εξαιρετική αντοχή

Το EPOXY FLOOR PAINT 141 είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Μετά την εφαρμογή του προσφέρει ένα σκληρό και ανθεκτικό υμένα με εξαιρετική αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις και φθορά στο χρόνο.

Read more

TECHNOLEVEL 935

Αυτοεπιπεδούμενο, εποξειδικό χρώμα δαπέδου

Το TECHNOLEVEL είναι έγχρωμο, αυτοεπιπεδούμενο, εποξειδικό χρώμα δαπέδου δύο συστατικών, χωρίς διαλύτες, πολύ πιο ανθεκτικό από το μπετόν. Έχει μεγάλη ευκαμψία και σκληρότητα καθώς και αντοχή σε τριβές, καιρικές συνθήκες, νερό (γλυκό, θαλασσινό αλλά και αποβλήτων) και σε χημικές επιδράσεις (αλκάλια, αραιώσεις οξέων, πετρελαιοειδή κτλ.). Είναι κατάλληλο για χώρους παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικών προϊόντων, χημικών, γκαράζ κ.λ.π. Δίνοντας τη δυνατότητα να επιλυθούν ριζικά τα προβλήματα αντοχής του μπετόν, ενώ ταυτόχρονα δίνει άλλη εμφάνιση στο χώρο

Read more

EPOCYD 978

Εποξειδικός στόκος για την επισκευή διαρροών και ρωγμών

Το EPOCYD 978 είναι εποξειδικός στόκος δύο συστατικών χωρίς διαλυτικό. Όταν στεγνώσει πλήρως δημιουργεί ένα σκληρό, αδιαπέραστο υμένα υψηλής ικανότητας πρόσφυσης, ανθεκτικό σε νερό, βενζίνη, πετρέλαιο, διαλύτες και διαλύματα χημικών. Το EPOCYD 978 είναι φτιαγμένο ειδικά για την επισκευή και τη σφράγιση διαρροών σε δεξαμενές και ρωγμών σε τσιμεντένιες επιφάνειες. Συνιστάται επίσης για την συγκόλληση διαφορετικών υλικών, όπως τσιμέντο-σίδερο, τσιμέντο-αλουμίνιο.

Read more

PU FLOOR PAINT

Αυτοεπιπεδούμενο πολυουρεθανικό δάπεδο

Το PU FLOOR PAINT είναι ένα αυτοεπιπεδούμενο πολυουρεθανικό δάπεδο δύο συστατικών. Μετά την εφαρμογή του σχηματίζει έναν ελαστικό υμένα ανθεκτικό σε καθαριστικά και ήπια χημικά. Για χρήση σε εξωτερικούς χώρους πρέπει να περαστεί με επανόχρωμα για την αποφυγή κιτρινίσματος του δαπέδου.

Read more