Εξωτερικής χρήσης

PRIMER ACRYLCO

Έτοιμο προς χρήση υδατοδιαλυτό υπόστρωμα

Το PRIMER ACRYLCO είναι έτοιμο προς χρήση υδατοδιαλυτό υπόστρωμα, βασισμένο σε ακρυλική διασπορά, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Μειώνει αποτελεσματικά την απορροφητικότητα της προς βαφή επιφάνειας (μπετόν ή σοβάς) και την καθιστά έτοιμη για επαναβαφή με ακρυλικά χρώματα και μονωτικά υλικά. Είναι ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Παραμένει ελαστικό στον παγετό και στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ η εφαρμογή του είναι γρήγορη και απλή.

Read more

ACRYLCO ECO

100% ακρυλικό οικολογικό χρώμα για κάθε πορώδη επιφάνεια

Το ACRYLCO ECO είναι 100% ακρυλικό οικολογικό χρώμα κατάλληλο για εξωτερική κυρίως χρήση. Εφαρμόζεται σε κάθε πορώδη επιφάνεια ( μπετόν,σοβά, γυψοσανίδες, ταπετσαρίες παλιά χρώματα κ.α.) και διακρίνεται για την καλυπτικότητά του. Δουλεύεται εύκολα και έχει γρήγορο στέγνωμα. Είναι χαμηλής οσμής και δεν περιέχει αμμωνία, αρωματικούς υδρογονάνθρακες, ελεύθερη φορμαλδεϋδη και βαρέα μέταλλα. Είναι πιστοποιημένο, σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ε.Ε.

Read more

PRIMER TECHNORIPOL

Βελατούρα νερού κατάλληλη για εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες

Το PRIMER TECHNORIPOL είναι βελατούρα νερού κατάλληλη για εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Δουλεύεται και τρίβεται πολύ εύκολα και εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση για το τελικό χρώμα (TECHNORIPOL).

Read more

FIX STABIL

Υπόστρωμα διαλύτου έτοιμο προς χρήση

Το FIXSTABIL είναι έτοιμο προς χρήση υπόστρωμα διαλύτου, βάσεως ακρυλικών ρητινών, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση με σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της προς βαφή επιφάνειας και τη στερέωση παλαιών χρωμάτων που έχουν υποστεί κιμωλίαση ή έχουν περαστεί με ασβέστη κ.τ.λ. Προσφέρει έτοιμη επιφάνεια για την επαναβαφή με πλαστικά, ακρυλικά χρώματα και μονωτικά υλικά.

Read more

ACRYLCO

Υδατοδιαλυτό χρώμα με υψηλές αντοχές στις καιρικές συνθήκες

Το ACRYLCO είναι υδατοδιαλυτό χρώμα ακρυλικής βάσης με υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών και την κιμωλίαση. Προτείνεται για χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες κάθε είδους (εμφανές μπετό, σοβάς, γύψος, ταπετσαρίες, παλαιά χρώματα κ.τ.λ.) και προσφέρει μεγάλη πρακτική καλυπτική ικανότητα. Είναι πολύ ανθεκτικό κατά την έκθεσή του στο περιβάλλον.

Read more

SILICON ACRYLCO

Χρώμα ακρυλικής βάσης σε συνδυασμό με σιλικόνη

Το SILICON ACRYLCO είναι χρώμα ακρυλικής βάσης σε συνδυασμό με σιλικόνη με την ιδιότητα να απωθεί το νερό (οι σταγόνες του νερού είναι 10000 φορές μεγαλύτερες από τους πόρους που σχηματίζει το χρώμα και έτσι δε μπορούν να το διαπεράσουν) αφήνοντας την πρόσοψη μέχρι όλο το βάθος του σοβά στεγνή. Το χρώμα προσφέρει πλήρη αδιαβροχοποίηση του τοίχου καθώς δεν προσβάλλεται από μύκητες και βακτηρίδια ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τον αερισμό του, αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία υγρασίας. Απωθεί άκρως αποτελεσματικά τη σκόνη και τη βρωμιά αφού η επιφάνειά του ξεπλένεται με το βρόχινο νερό. Παρουσιάζει άριστες αντοχές στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία και προσφέρει μεγάλη πρακτική καλυπτική ικανότητα. Είναι αντιρρυπαντικό και αυτοκαθαριζόμενο.

Read more

TECHNOSTOP

Στεγανοποιητικό εξωτερικών επιφανειών

Το TECHNOSTOP είναι άριστης ποιότητας στεγανοποιητικό εξωτερικών επιφανειών με υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών. Μπορεί και διατηρεί την ελαστικότητά του σε χαμηλές θερμοκρασίες (μέχρι και -15 ºC). Αυτή η ιδιότητά του το κάνει κατάλληλο για την κάλυψη ρηγμάτων σε σοβάδες και την προστασία τους από τον παγετό

Read more

TECHNODACH

Ελαστομερές μονωτικό υψηλής ποιότητας

Το TECHNODACH είναι έτοιμο προς χρήση, υψηλής ποιότητας ελαστομερές μονωτικό, κατάλληλο για ταράτσες, σοβάδες, αρμούς κ.τ.λ. Παρουσιάζει αυξημένη αντοχή στις μεταβολές των καιρικών συνθηκών, προσδίδει εξαιρετική υγρομόνωση στις ταράτσες και είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να επιτρέπει τη βάδηση.

Read more

RELIEF

Ανάγλυφο επίχρισμα υψηλής ποιότητας

Το RELIEF είναι υψηλής ποιότητας ανάγλυφο επίχρισμα που εφαρμόζεται κυρίως σε εξωτερικές επιφάνειες με σκοπό τη στεγανοποίηση τους. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών.

Read more