Για μέταλλο / ξύλο

ΑΣΤΑΡΙ ΤΑΧΥΣΤΕΓΝΩΤΟ

Αστάρι ενός συστατικούι για αντιδιαβρωτική προστασία

Το ΑΣΤΑΡΙ ΤΑΧΥΣΤΕΓΝΩΤΟ είναι ένα αστάρι ενός συστατικού, γενικής χρήσεως, με βάση αλκυδικές ρητίνες μικρού μήκους λαδιού. Είναι κατάλληλο για την αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών επιφανειών.

Read more

ANTICORROSIVE

Αστάρι βάσεως αλκυδικών ρητινών για μεταλλικές επιφάνειες.

Το ANTICORROSIVE είναι ένα αστάρι βάσεως αλκυδικών ρητινών, γενικής χρήσεως, κατάλληλο για μεταλλικές επιφάνειες. Παρέχει ικανοποιητική αντιδιαβρωτική προστασία.

Read more

WOOD PRIMER

Αστάρι κατάλληλο για ξύλινες επιφάνειες

Το WOOD PRIMER είναι αστάρι κατάλληλο για ξύλινες επιφάνειες. Δουλεύεται και τρίβεται πολύ εύκολα και εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση για το τελικό χρώμα (TECHNORIPOL).

Read more

ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ

Υψηλής ποιότητας υπόστρωμα για όλες τις επιφάνειες

Η ΒEΛΑΤΟΥΡΑ είναι υψηλής ποιότητας υπόστρωμα για όλων των ειδών τις επιφάνειες και ειδικά για ξύλινες εξαιτίας της μεγάλης πρόσφυσης που έχει στο ξύλο. Τρίβεται εύκολα με γυαλόχαρτο ώστε να δεχθεί την τελική γυαλιστερή, σατινέ ή ματ ριπολίνη. Έχει μεγάλη καλυπτική ικανότητα, στεγνώνει γρήγορα και δίνει μία συνεχή ημίστιλπνη επιφάνεια.

Read more

TECHNOLUX

Χρώμα με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Το TECHNOLUX είναι χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών, με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Συνιστάται ως τελικό χρώμα για μεταλλικές και άλλες επιφάνειες οι οποίες έχουν ασταρωθεί με ANTICORROSIVE ή άλλα αστάρια αλκυδικής βάσης.

Read more

TECHNODUR VARNISH

Βερνίκι δύο συστατικών πολυουρεθανικής βάσης

Το TECHNODUR VARNISH είναι βερνίκι, δύο συστατικών, πολυουρεθανικής βάσης, υψηλής στιλπνότητας και αντοχής στο χρόνο. Διακρίνεται για την εξαιρετικά υψηλή αντοχή του σε θαλάσσιο περιβάλλον, νερό, κρούσεις και τριβές.

Read more

TECHNORIPOL

Υδατοδιαλυτό χρώμα ακρυλικής βάσης

Το TECHNORIPOL είναι υδατοδιαλυτό χρώμα, ακρυλικής βάσης, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες με χρήση κατάλληλου ασταριού. Εξαιτίας της συνθεσής του δεν κιτρινίζει.

Read more

TECHNOLAC

Χρώμα με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Το TECHNOLAC είναι χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών, με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Συνιστάται ως τελικό χρώμα για μεταλλικές και άλλες επιφάνειες οι οποίες έχουν ασταρωθεί με RED LEAD PRIMER, ANTICORROSIVE ή άλλα αστάρια αλκυδικής βάσης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τελικό χρώμα σε ξύλινες επιφάνειες ασταρωμένες με βελατούρα ή λευκό αστάρι.

Read more