Οικοδομικά

PRIMER ACRYLCO

Έτοιμο προς χρήση υδατοδιαλυτό υπόστρωμα

Το PRIMER ACRYLCO είναι έτοιμο προς χρήση υδατοδιαλυτό υπόστρωμα, βασισμένο σε ακρυλική διασπορά, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Μειώνει αποτελεσματικά την απορροφητικότητα της προς βαφή επιφάνειας (μπετόν ή σοβάς) και την καθιστά έτοιμη για επαναβαφή με ακρυλικά χρώματα και μονωτικά υλικά. Είναι ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Παραμένει ελαστικό στον παγετό και στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ η εφαρμογή του είναι γρήγορη και απλή.

Read more

ACRYLCO ECO

100% ακρυλικό οικολογικό χρώμα για κάθε πορώδη επιφάνεια

Το ACRYLCO ECO είναι 100% ακρυλικό οικολογικό χρώμα κατάλληλο για εξωτερική κυρίως χρήση. Εφαρμόζεται σε κάθε πορώδη επιφάνεια ( μπετόν,σοβά, γυψοσανίδες, ταπετσαρίες παλιά χρώματα κ.α.) και διακρίνεται για την καλυπτικότητά του. Δουλεύεται εύκολα και έχει γρήγορο στέγνωμα. Είναι χαμηλής οσμής και δεν περιέχει αμμωνία, αρωματικούς υδρογονάνθρακες, ελεύθερη φορμαλδεϋδη και βαρέα μέταλλα. Είναι πιστοποιημένο, σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ε.Ε.

Read more

PRIMER TECHNORIPOL

Βελατούρα νερού κατάλληλη για εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες

Το PRIMER TECHNORIPOL είναι βελατούρα νερού κατάλληλη για εσωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Δουλεύεται και τρίβεται πολύ εύκολα και εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση για το τελικό χρώμα (TECHNORIPOL).

Read more

FIX STABIL

Υπόστρωμα διαλύτου έτοιμο προς χρήση

Το FIXSTABIL είναι έτοιμο προς χρήση υπόστρωμα διαλύτου, βάσεως ακρυλικών ρητινών, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση με σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της προς βαφή επιφάνειας και τη στερέωση παλαιών χρωμάτων που έχουν υποστεί κιμωλίαση ή έχουν περαστεί με ασβέστη κ.τ.λ. Προσφέρει έτοιμη επιφάνεια για την επαναβαφή με πλαστικά, ακρυλικά χρώματα και μονωτικά υλικά.

Read more

ACRYLCO

Υδατοδιαλυτό χρώμα με υψηλές αντοχές στις καιρικές συνθήκες

Το ACRYLCO είναι υδατοδιαλυτό χρώμα ακρυλικής βάσης με υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών και την κιμωλίαση. Προτείνεται για χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες κάθε είδους (εμφανές μπετό, σοβάς, γύψος, ταπετσαρίες, παλαιά χρώματα κ.τ.λ.) και προσφέρει μεγάλη πρακτική καλυπτική ικανότητα. Είναι πολύ ανθεκτικό κατά την έκθεσή του στο περιβάλλον.

Read more

SILICON ACRYLCO

Χρώμα ακρυλικής βάσης σε συνδυασμό με σιλικόνη

Το SILICON ACRYLCO είναι χρώμα ακρυλικής βάσης σε συνδυασμό με σιλικόνη με την ιδιότητα να απωθεί το νερό (οι σταγόνες του νερού είναι 10000 φορές μεγαλύτερες από τους πόρους που σχηματίζει το χρώμα και έτσι δε μπορούν να το διαπεράσουν) αφήνοντας την πρόσοψη μέχρι όλο το βάθος του σοβά στεγνή. Το χρώμα προσφέρει πλήρη αδιαβροχοποίηση του τοίχου καθώς δεν προσβάλλεται από μύκητες και βακτηρίδια ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τον αερισμό του, αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία υγρασίας. Απωθεί άκρως αποτελεσματικά τη σκόνη και τη βρωμιά αφού η επιφάνειά του ξεπλένεται με το βρόχινο νερό. Παρουσιάζει άριστες αντοχές στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία και προσφέρει μεγάλη πρακτική καλυπτική ικανότητα. Είναι αντιρρυπαντικό και αυτοκαθαριζόμενο.

Read more

TECHNOSTOP

Στεγανοποιητικό εξωτερικών επιφανειών

Το TECHNOSTOP είναι άριστης ποιότητας στεγανοποιητικό εξωτερικών επιφανειών με υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών. Μπορεί και διατηρεί την ελαστικότητά του σε χαμηλές θερμοκρασίες (μέχρι και -15 ºC). Αυτή η ιδιότητά του το κάνει κατάλληλο για την κάλυψη ρηγμάτων σε σοβάδες και την προστασία τους από τον παγετό

Read more

ΑΣΤΑΡΙ ΤΑΧΥΣΤΕΓΝΩΤΟ

Αστάρι ενός συστατικούι για αντιδιαβρωτική προστασία

Το ΑΣΤΑΡΙ ΤΑΧΥΣΤΕΓΝΩΤΟ είναι ένα αστάρι ενός συστατικού, γενικής χρήσεως, με βάση αλκυδικές ρητίνες μικρού μήκους λαδιού. Είναι κατάλληλο για την αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών επιφανειών.

Read more

ANTICORROSIVE

Αστάρι βάσεως αλκυδικών ρητινών για μεταλλικές επιφάνειες.

Το ANTICORROSIVE είναι ένα αστάρι βάσεως αλκυδικών ρητινών, γενικής χρήσεως, κατάλληλο για μεταλλικές επιφάνειες. Παρέχει ικανοποιητική αντιδιαβρωτική προστασία.

Read more

WOOD PRIMER

Αστάρι κατάλληλο για ξύλινες επιφάνειες

Το WOOD PRIMER είναι αστάρι κατάλληλο για ξύλινες επιφάνειες. Δουλεύεται και τρίβεται πολύ εύκολα και εξασφαλίζει πολύ καλή πρόσφυση για το τελικό χρώμα (TECHNORIPOL).

Read more

ΒΕΛΑΤΟΥΡΑ

Υψηλής ποιότητας υπόστρωμα για όλες τις επιφάνειες

Η ΒEΛΑΤΟΥΡΑ είναι υψηλής ποιότητας υπόστρωμα για όλων των ειδών τις επιφάνειες και ειδικά για ξύλινες εξαιτίας της μεγάλης πρόσφυσης που έχει στο ξύλο. Τρίβεται εύκολα με γυαλόχαρτο ώστε να δεχθεί την τελική γυαλιστερή, σατινέ ή ματ ριπολίνη. Έχει μεγάλη καλυπτική ικανότητα, στεγνώνει γρήγορα και δίνει μία συνεχή ημίστιλπνη επιφάνεια.

Read more

TECHNOLUX

Χρώμα με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Το TECHNOLUX είναι χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών, με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Συνιστάται ως τελικό χρώμα για μεταλλικές και άλλες επιφάνειες οι οποίες έχουν ασταρωθεί με ANTICORROSIVE ή άλλα αστάρια αλκυδικής βάσης.

Read more

TECHNODUR VARNISH

Βερνίκι δύο συστατικών πολυουρεθανικής βάσης

Το TECHNODUR VARNISH είναι βερνίκι, δύο συστατικών, πολυουρεθανικής βάσης, υψηλής στιλπνότητας και αντοχής στο χρόνο. Διακρίνεται για την εξαιρετικά υψηλή αντοχή του σε θαλάσσιο περιβάλλον, νερό, κρούσεις και τριβές.

Read more

ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΑΣ

Βερνίκι διαλύτου έτοιμο προς χρήση

Το ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΑΣ είναι έτοιμο προς χρήση βερνίκι διαλύτου, βάσεως ακρυλικών ρητινών, κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Έχει σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της προς βαφή επιφάνειας. Λόγω της αυξημένης απορροφητικότητας δεν αφήνει φιλμ ενώ παρουσιάζει αυξημένη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία, στο νερό και στις μηχανικές καταπονήσεις. Είναι κατάλληλο για την επάλειψη πλακών (π.χ. πέτρες Καρύστου) και εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα.

Read more

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΤΡΑΣ

Υδατοαπωθητικό υλικό εμποτισμού διαλύτου

Το ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΕΤΡΑΣ είναι έτοιμο προς χρήση υδατοαπωθητικό υλικό εμποτισμού διαλύτου, βασισμένο σε μίγμα σιλανίων. Είναι κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση, με σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της επιφάνειας που θα εφαρμοστεί. Το αδιαβροχοποιητικό πέτρας είναι κατάλληλο για την επάλειψη πλακών (π.χ πέτρες Καρύστου) με μεγάλη απορροφητικότητα. Τα ενεργά
συστατικά του μειώνουν την υδατο-απορροφητικότητα της επιφάνειας, με αποτέλεσμα να παραμένει καθαρή η επιφάνεια από στάμπες, λεκέδες κτλ.

Read more

TECHNORIPOL

Υδατοδιαλυτό χρώμα ακρυλικής βάσης

Το TECHNORIPOL είναι υδατοδιαλυτό χρώμα, ακρυλικής βάσης, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες με χρήση κατάλληλου ασταριού. Εξαιτίας της συνθεσής του δεν κιτρινίζει.

Read more

TECHNOLAC

Χρώμα με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες

Το TECHNOLAC είναι χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών, με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Συνιστάται ως τελικό χρώμα για μεταλλικές και άλλες επιφάνειες οι οποίες έχουν ασταρωθεί με RED LEAD PRIMER, ANTICORROSIVE ή άλλα αστάρια αλκυδικής βάσης. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τελικό χρώμα σε ξύλινες επιφάνειες ασταρωμένες με βελατούρα ή λευκό αστάρι.

Read more

VINYLCO ECO

Πλαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα φιλικό στο περιβάλλον

Το VINYLCO ECO είναι πλαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα με βάση το P.V.A.-VEOVA, φιλικό στον χρήστη και στο περιβάλλον. Προτείνεται τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Έχει υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών και την κιμωλίαση, μεγάλη καλυπτική ικανότητα και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε επιφάνεια

Read more

VINYLCO SUPER OPAL

Πλαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα με βάση το P.V.A.-VEOVA

Το VINYLCO SUPER OPAL είναι πλαστικό, υδατοδιαλυτό χρώμα με βάση το P.V.A.-VEOVA. Προτείνεται τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Έχει υψηλές αντοχές στην αλλαγή των καιρικών συνθηκών και την κιμωλίαση, μεγάλη καλυπτική ικανότητα και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε επιφάνεια.
Τέσσερεις εβδομάδες μετά την εφαρμογή του είναι δυνατόν να πλυθεί με σαπούνι χωρίς κανένα κίνδυνο.

Read more

PRIMER VINYLCO

Υδατοδιαλυτό υπόστρωμα έτοιμο προς χρήση

Το VINYLCO PRIMER είναι έτοιμο προς χρήση υδατοδιαλυτό υπόστρωμα, βασισμένο σε καθαρή βυνιλική διασπορά. Είναι κατάλληλο για εσωτερική χρήση και έχει σκοπό τη μείωση της απορροφητικότητας της επιφάνειας που θα εφαρμοστεί. Το αστάρι προσφέρει έτοιμη επιφάνεια για βαφή με βινυλικά χρώματα. Εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα.

Read more

TECHNODACH

Ελαστομερές μονωτικό υψηλής ποιότητας

Το TECHNODACH είναι έτοιμο προς χρήση, υψηλής ποιότητας ελαστομερές μονωτικό, κατάλληλο για ταράτσες, σοβάδες, αρμούς κ.τ.λ. Παρουσιάζει αυξημένη αντοχή στις μεταβολές των καιρικών συνθηκών, προσδίδει εξαιρετική υγρομόνωση στις ταράτσες και είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να επιτρέπει τη βάδηση.

Read more

RELIEF

Ανάγλυφο επίχρισμα υψηλής ποιότητας

Το RELIEF είναι υψηλής ποιότητας ανάγλυφο επίχρισμα που εφαρμόζεται κυρίως σε εξωτερικές επιφάνειες με σκοπό τη στεγανοποίηση τους. Παρουσιάζει υψηλή αντοχή στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών.

Read more