Βιομηχανικά

EPOCYD 121

Τελικό χρώμα κατάλληλο για πόσιμο νερό, τρόφιμα, πετρελαιοειδή και καύσιμα

Το EPOCYD 121 είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Προτείνεται για την προστασία εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών και είναι πολύ ανθεκτικό στην έκθεση σε χημικά και στις καιρικές συνθήκες.
Επίσης είναι κατάλληλο για πόσιμο νερό, τρόφιμα, πετρελαιοειδή και καύσιμα αεροπλάνων.

Read more

EPOCYD 141

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης δύο συστατικών

Το EPOCYD 141 είναι τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης δύο συστατικών.
Προτείνεται για την προστασία εσωτερικών επιφανειών.

Read more

EPOCYD 151 F

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης κατάλληλο για χώρους αποθήκευσης τροφίμων

Το EPOCYD 151 F είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στην φθορά στο χρόνο και τις μηχανικές καταπονήσεις. Είναι κατάλληλο για χώρους αποθήκευσης στερεών τροφίμων.

Read more

EPOXY PHENOLIC

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης με μεγάλη αντοχή σε χημικά

To EPOXY PHENOLIC είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, αποτελούμενο από εποξειδική φαινολική ρητίνη ως βάση και πολυαμίνη ως σκληρυντή. Σχηματίζει ένα σκληρό στρώμα μεγάλης αντοχής σε φθορά και μηχανική καταπόνηση, θαλασσινό νερό, καύσιμα, λιπαντικά και γενικά έχει μεγάλη αντοχή σε χημικά.

Read more

EPOXY VINYL

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης με βινυλικό συμπολυμερές

Το EPOXY VINYL είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, αποτελούμενο από ένα εποξειδικό πολυαμίδιο τροποποιημένο με βινυλικό συμπολυμερές για βελτίωση της αντοχής του στις καιρικές συνθήκες, ταχύτερο στέγνωμα, μεγαλύτερη ελαστικότητα και καλύτερη δυνατότητα επικάλυψης με άλλο χρώμα σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο απλό εποξειδικό χρώμα

Read more

TECHNODUR

Πολυουρεθανικό χρώμα, δύο συστατικών, πολυεστερικής βάσης

Το TECHNODUR είναι τελικό πολυουρεθανικό χρώμα, δύο συστατικών, πολυεστερικής βάσης με αλειφατικό σκληρυντή, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Διακρίνεται για την εξαιρετικά υψηλή αντοχή του σε θαλάσσιο περιβάλλον, νερό, κρούσεις, τριβές και στην ηλιακή ακτινοβολία.

Read more

SILICON ACRYLIC

Χρώμα με αντοχή σε θερμοκρασία έως και 200 °C

Το SILICON ACRYLIC είναι τελικό χρώμα με αντοχή σε θερμοκρασία έως και 200 °C και ανθεκτικό στις καιρικές επιδράσεις. Eίναι κατάλληλο για βαφή επιφανειών ασταρωμένων με χρώματα ανόργανου ψευδάργυρου.

Read more

TECHNODUR ACRYLIC HD

Πολυουρεθανικό χρώμα, δύο συστατικών, ακρυλικής βάσης

Το TECHNODUR ACRYLIC είναι τελικό πολυουρεθανικό χρώμα, δύο συστατικών, ακρυλικής βάσης με αλειφατικό σκληρυντή. Διακρίνεται για την αντοχή του σε τριβές, κρούσεις και στις καιρικές συνθήκες.

Read more

EPOCYD 141 HIGH BUILD

Τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης με εξαιρετική αντοχή

Το EPOCYD 141 HIGH BUILD είναι τελικό χρώμα, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Προσφέρει ένα σκληρό ανθεκτικό υμένα με εξαιρετική αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις και φθορά στο χρόνο.

Read more

EPOCYD 131

Τελικό χρώμα με αντοχή σε θαλασσινό νερό και πετρελαιοειδή

Το EPOCYD 131 είναι τελικό χρώμα εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών. Όταν σκληρυνθεί δημιουργεί ένα ανθεκτικό στρώμα με μεγάλη αντοχή σε μηχανικές φθορές, καταπονήσεις, αντοχή στο θαλασσινό νερό, καύσιμα αεροπλάνων, DIESEL και στα πετρελαιοειδή. Είναι πολύ ανθεκτικό σε χημικά και οργανικούς διαλύτες.

Read more

QUICK DRYING PAINT

Χρώμα το οποίο στεγνώνει εντός 5-10 λεπτών

Το QUICK DRYING PAINT είναι χρώμα βάσεως αλκυδικών ρητινών, με υψηλή στιλπνότητα και μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις, το οποίο στεγνώνει εντός 5-10 λεπτών. Χρησιμοποιείται για τη βαφή μεταλλικών αντικειμένων (π.χ. για φιάλες υγραερίου) διά εμβαπτίσεως ή διά ψεκασμού με αυτόματες μηχανές βαφής.

Read more

ZINK ETHYL SILICATE

Εποξειδικό αστάρι με μεταλλικό ψευδάργυρο για εφαρμογή μετά από αμμοβολή

Το ZINC ETHYL SILICATE είναι αστάρι δύο συστατικών, με μεγάλη περιεκτικότητα σε μεταλλικό ψευδάργυρο. Εφαρμόζεται σε μεταλλικές επιφάνειες κατόπιν αμμοβολής SA 2 ½-SA 3 κατά τις Σουηδικές προδιαγραφές. Προσφέρει καθοδική προστασία καθώς και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Είναι πολύ ανθεκτικό σε πίεση και θλίψη

Read more

EPOXY SHOP PRIMER

Εποξειδικό αστάρι για εφαρμογή μετά από αμμοβολή

Το EPOXY SHOP PRIMER είναι αστάρι εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, κατάλληλο για αυτόματη εφαρμογή μετά από αμμοβολή κατά την προκατασκευή μεταλλικών κομματιών καθώς και για προστασία κατά την αποθήκευση, μεταποίηση και συναρμολόγηση σε μεταλλικές κατασκευές. Κατά τις συγκολλήσεις έχει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν επηρεάζει την ποιότητα της κόλλησης. Είναι συμβατό με επανοχρώματα που θα χρησιμοποιηθούν μετέπειτα.

Read more

TECHNOMASTIC

Εποξειδικό αστάρι δυο συστατικών με υψηλά στερεά

To TECHNOMASTIC είναι εποξειδικό αστάρι δυο συστατικών με υψηλά στερεά. Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε μαύρη λαμαρίνα, καθώς επίσης σε φρεσκο-γαλβανισμένες επιφάνειες και αλουμίνιο. Εφαρμόζεται πάνω σε οξειδωμένες και απολιπασμένες επιφάνειες χωρίς να απαιτείται προηγουμένως αμμοβολή και χρήση υποστρώματος. Έχει άριστες αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σε βιομηχανικούς χώρους με χημικά βεβαρημένη ατμόσφαιρα (Διυλιστήρια, χημικές βιομηχανίες, ναυτιλία) όπου η χρήση αμμοβολής είναι πρακτικά αδύνατη.

Read more

EPOCYD 181

Αστάρι εποξειδικής βάσης πλούσιο σε μεταλλικό ψευδάργυρο

Το EPOCYD 181 είναι αστάρι εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, πλούσιο σε μεταλλικό ψευδάργυρο. Όταν εφαρμοσθεί και σκληρυνθεί περιέχει πάνω από 85% μεταλλικό ψευδάργυρο. Τα πλεονεκτήματα του EPOCYD 181 είναι η ελαστικότητά του πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες, η αντοχή του στη φθορά και η καθοδική προστασία που προσφέρει.

Read more

EPOCYD 111

Βερνίκι δύο συστατικών εποξειδικής βάσης

Το EPOCYD 111 είναι βερνίκι, εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών και χρησιμοποιείται σαν αστάρι για άλλα εποξειδικά υλικά σε τσιμέντο.

Read more

EPOCYD 101

Αστάρι δύο συστατικών εποξειδικής βάσης

Το EPOCYD 101 είναι αστάρι εποξειδικής βάσης, δύο συστατικών, που περιέχει ισχυρούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Χρησιμοποιείται για αστάρωμα τελείως καθαρών επιφανειών, οι οποίες πρόκειται να βαφούν με εποξειδικά ή άλλα χρώματα.

Read more